Share

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Craiova, a fost înjunghiat mortal, marţi dimineaţă, pe o stradă din oraş, autorul fiind un alt tânăr în vârstă de 20 ani, care este căutat de poliţie, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Suspectul a fost prins şi este audiat marţi seara.

UPDATE 20:58 Suspectul în cazul tânărului înjunghiat mortal pe stradă din Craiova, din cauza unei fete, a fost prins şi este audiat marţi seara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citeste si   Primarul comunei CIORTEȘTI, Alina APOSTOL a fost depistat POZITIV cu virusul SARS -COV -2

Potrivit unor surse judiciare, suspectul este un tânăr de 20 ani, de etnie romă. Acesta este audiat, marţi seara.

Totodată, sunt audiaţi şi martori.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Crima s-a petrecut, marţi dimineaţă, pe Bulevardul Tineretului din Craiova. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, între cei doi tineri ar fi avut loc o altercaţie, pornită din cauza unei fete. La un moment dat, unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalalt cu un cuţit.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Victima a decedat, iar agresorul a fugit, fiind căutat şi acum de poliţie.

“Suspectul a fost identificat, dar se sustrage cercetărilor. Se fac verificări în continuare”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Amelia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ