Share

La data de 06 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, au oprit pentru control, pe drumul comunal din localitatea Cristești,  un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ a ROMÂNIEI! P ână astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 118.054 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19)

De asemenea, s-a stabilit faptul că la data de 31 august a.c., tânărul a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea autoturismul pe drumul județean  DJ  207 N, pe raza localității Cristești, fără a poseda permis de conducere și cu o alcoolemie de 0,67 mg/l în aerul expirat.

 » citește mai departe

Citeste si   (P) VIDEO | ALDE Botoșani: „Ne pierdem identitatea din cauza nepăsării și lipsei de respect a actualei administrații locale, care a confundat cultura cu circul”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ