Share

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost arestat preventiv de polițiști pentru 30 de zile

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, prin metoda „accidentul”.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 17 iunie – 4 august a.c., două persoane, din municipiul Iași, cu vârste de 64 de ani, respectiv 81 de ani, ar fi fost contactate telefonic de către persoane necunoscute, care le-ar fi spus că rude de-ale lor ar fi fost implicate în accidente rutiere și le-ar fi solicitat bani necesari pentru presupusele operații.

Citeste si   Se întorc ELEVII la ȘCOALĂ din 8 FEBRURIE!? Vezi ce a DECLARAT șeful STATULUI

Ulterior, tânărul, s-ar fi întâlnit cu persoanele vătămate și ar fi încasat bani, cauzând un prejudiciu total de peste 20.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 septembrie a.c., tânărul a fost reținut de poliţişti, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

La data de 11 septembrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în Arestul I.P.J. Iași.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ