Share

Un tanar angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, in timp ce se afla in Piata Libertatii, din Timisoara, a gasit o sacosa de plastic in care se aflau 25.800 de lei, a anuntat, vineri, Inspectoratul de Politie al judetului Timis.

“Barbatul nu s-a gandit nicio clipa sa pastreze banii si i-a predat politistilor din cadrul Sectiei 1 Timisoara. In urma verificarilor efectuate de politisti, a fost identificat pagubitul si i-a fost restituita suma de bani”, precizeaza IPJ Timis.

Politistii au atras atentia ca fapta de a nu preda, in termen de zece zile, un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al sau este infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la una la trei luni sau cu amenda penala, informeaza ziare.com.

Citeste si   Rezultate dezastruoase pentru Camelia GAVRILĂ și Maricel POPA! Se cere DEMISIA celor doi

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ