La doar 19 ani, un tânăr din Vaslui s-a spânzurat din cauza unei decepții în dragoste

În stare de șoc, apropiații spun că Marian Macovei era afectat din cauza despărțirii de iubita lui și de divorțul părinților

Tânărul a suferit o decepție, după ce a aflat că a fost înșelat de fata cu care avut o relație de aproape cinci ani, scrie vremeanoua.ro. Marian a mers în garajul familiei din satul Chirceşti, comuna Micleşti, judeţul Vaslui și a recurs la un gest extrem.

Tatăl tânărului a avut un șoc, după ce și-a văzut fiul spânzurat. Speriat, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Medicii au încercat din răsputeri să-l readucă la viață, însă au fost nevoiți să declare decesul tânărului de 19 ani.

Vecinii spun că Marian Macovei ar fi avut o relație tensionată cu tatăl său, după ce ar fi sustras sume de bani din casa părinților. Mai mult, oamenii din sat vorbesc că tânărul ar fi încercat de trei ori să-și pună capăt zilelor. Anul trecut, Marian ar fi încercat să-și taie venele și să provoace un accident în trafic.

Acum, tânărul a recurs la gestul extrem, după ce a aflat că a fost înșelat de iubita cu care a avut o relați de peste cinci ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi fac cercetări pentru a stabili motivele care l-au împins pe Marian Macovei la un asemenea gest.

LĂSAȚI UN MESAJ