Share

Un tânăr s-a spânzurat cu șnurul de la glugă în Clinica de psihiatrie din Timișoara pentru că s-a săturat să audă voci.

Tânărul de 19 ani, din județul Arad, suferea de schizofrenie paranoidă și a fost găsit spânzurat în balconul unui salon de la Clinica de Psihiatrie „Eduard Pamfil” din Timișoara.

Tânărul avea probleme de mic și toată viața spunea că aude voci, iar în ultima perioadă avea halucinații. Cu toate acestea, nu a vorbit niciodată despre suicid, scrie libertatea.ro

Băiatul fusese internat în 25 septembrie la Clinica de psihiatrie din Timișoara. El era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și a avut nevoie încă de mic de ajutor medical.

„Tânărul de 19 ani, din județul Arad, a fost găsit fără suflare, în cursul dimineții de marți, de către o asistentă, pe terasa salonului Clinicii de Psihiatrie de pe Văcărescu. Pacientul figura încă din 2016 cu afecțiuni psihice grave”, ne-a declarat Andreea Borboroș, purtător de cuvânt al Spitalului Județean din Timișoara.

Arădeanul de 19 ani spunea că aude voci, se credea mason și spunea întruna că vine apocalipsa. Nu ar fi avut niciodată tendințe sinucigașe, însă în dimineața de marți a luat șnurul de la gluga bluzei și s-a spânzurat pe balconul salonului în care era internat, fiind găsit de infirmieră la 6.00. Tânărul era sub tratament medical și spunea că are halucinații. El a fost internat inițial în Arad, însă la sfârșitul lunii septembrie a fost adus la Timișoara.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ