Share

Un tată din Arad a fost arestat după ce şi-a bătut crunt copilul cu o nuia. Puștiul, în vârstă de 9 ani, a necesitat patru zile de îngrijiri medicale.

Un bărbat din Nădlac, judeţul Arad, a fost arestat, luni, după ce poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că acesta şi-a bătut copilul de nouă ani cu o nuia, minorul necesitând patru zile de îngrijiri medicale.

„În cursul acestei zile, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați de către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că, la data de 30 septembrie, soțul acesteia, în timp ce afla într-un imobil de pe raza localității Nădlac, fiind în profundă stare de ebrietate, în jurul orelor 16.00, și-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocându-i răni pe toată suprafața corpului. În cauză s-a dispus efectuarea unui control de specialitate, în urma examinării medico – legale, minorul necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pe baza de ordonanță de reţinere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. ARAD”, au declarat, conform aradon.ro, reprezentanții IPJ Arad.


Share
Citeste si   Acțiuni ale poliției ieșene pentru siguranța cetățenilor
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ