Share

Caz şocant de agresiune sexuală, într-o localitate din judeţul Timiş. Un bărbat de 40 de ani şi-a violat fiica vitregă, o copilă de numai 10 ani, chiar de faţă cu frăţiorii mai mici ai fetei, doi băieţi de 5 şi respectiv 7 ani.

Tatăl violator este acum în arestul poliţiei, iar unul dintre fraţii mai mici ai victimei i-a ajutat pe poliţişti în anchetă, informează tion.ro

Citeste si   Autoturism de LUX recuperat de proprietar datorită POLIȚIȘTILOR de frontieră

Agresorul este recidivist, a mai fost condamnat pentru viol în urmă cu 20 de ani şi are cazier şi pentru mai multe furturi comise. În noaptea de 5 spre 6 noiembrie şi-a abuzat sexual fiica vitregă în vârstă de 10 ani, în timp ce în cameră se aflau şi fraţii mai mici ai fetei, de 5 şi 7 ani. Băiatul cel mare s-a prefăcut că doarme şi a asiatat şa întreaga scenă odioasă.

Citeste si   Compania VEOLIA dă bir cu FUGIȚII! Pierderile SEMNIFICATIVE sunt principala PROBLEMĂ

El a fost cel care i-a ajutat pe poliţişti să afle povestea. Tatăl violator a fost reţinut în cel mai scurt timp şi dus în arest preventiv, pentru 30 de zile. Neagă vehement fapta de care ete acuzat, iar vineri urmează să fie dus la testul poligraf.

Proba detectorului de minciuni nu îl va ajuta însă cu nimic, la dosar existând deja probe biologice care confirmă violul.

Citeste si   February’s Moonstruck! Ediția a V-a a concursului de FELICITĂRI și scrisori de DRAGOSTE în limba engleză

Sursă: tion.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ