Share

Momente de panică pentru zeci de pasageri, după ce un tren a deraiat în județul Argeș. Mecanicul spune că accidentul a avut loc deoarece ar fi cedat frânele locomotivei. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Trenul IR 1872, care se deplasa dinspre Câmpulung către Golești, a deraiat, miercuri, la intrare în stația CF Golești, județul Argeș, notează Mediafax.ro.

Mecanicul le-a spus anchetatorilor că trenul a rămas fără frâne. Scăpată de sub control, garnitura feroviară a sărit peste un macaz și a ajuns pe o linie de cale ferată care era închisă.

Cei 20 de pasageri aflați în tren au avut parte de sperietură soră cu moartea. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Călătorii au fost transferaţi în trenul IR 1890, care se deplasa dinspre Craiova către Bucureşti.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Potrivit polițiștilor, mecanicul trenului, un bărbat de 51 de ani din localitatea argeșeană Stolnici, nu consumase băuturi alcoolice. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Traficul feroviar nu a fost afectat de accident.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ