Share

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” cere în instanță jumătatea din Palatul Universitar în care TUIASI își desfășoară activitatea încă de după finalul celui de-Al Doilea Război Mondial

Conducerea Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a fost înștiințată de departamentul juridic al instituției de învățământ superior de faptul că Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a deschis o acțiune în instanță, așa cum anunțaseră anterior, în care revendică proprietatea asupra jumătății din Palatul Universitar din Copou în care își desfășoară activitatea Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

„Demersul Universității «Alexandru Ioan Cuza» din Iasi era unul previzibil, mai ales după postarea de la sfârșitul lunii august de pe site-ul universității. Este regretabil că nu a existat nicio intenție din partea conducerii UAIC de a discuta în prealabil această situație, nici la nivelul cel mai înalt, nici la alte niveluri ierarhice, așa cum ar fi normal într-un mediu academic, indiferent de finalitatea discuțiilor.

Noi suntem pregătiți pentru ceea ce ne așteptam deja că va urma, respectiv un proces, și în mod evident că ne vom apăra încă o dată acest drept în fața organelor abilitate”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ