Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) a marcat deschiderea anului universitar 2019-2020 printr-o festivitate ce a avut loc în Aula Magna “Haralamb Vasiliu”

La eveniment au fost prezente oficialități locale, Primarul Iașului – Mihai Chirica, Prefectul – Marian Șerbescu, Rectori și Prorectori ai Universităților publice din Iași, Directori de Colegii agricole, Directori de Stațiuni de Cercetare de profil din Regiunea Nord-Est și de instituții deconcentrate județene, Directori de societăți agricole de top și reprezentanți ai altor instituții partenere, alături de întreaga comunitate academică a Universității.

Citeste si   Primăria DUMEȘTI dorește intabularea DRUMURILOR sătești în vederea demarării în viitor a unor PROIECTE mult așteptate de LOCALNICI

Ceremonia i-a avut în prim plan pe studenții aflați în primul an de studii, la USAMV Iași fiind înmatriculați în anul I, la forma de studiu Licență, peste 830 de tineri. În total, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași studiază aproximativ 4500 de studenţi, la cele trei cicluri universitare.

Citeste si   Minivacanță în SIGURANȚĂ! POLIȚIA Română recomanda o serie de MĂSURI

În cadrul festivității de deschidere, au fost acordate premii de excelență pentru rezultate deosebite obținute de către absolvenții Promoției 2019.

Discursurile reprezentanților USAMV Iași, ale invitaților prezenți la eveniment, dar și alte amănunte și fotografii pot fi preluate din postările și live-ul de pe contul oficial de Facebook al Universității https://www.facebook.com/uaiasi/

Citeste si   COMPETIȚIILE SPORTIVE din IAȘI se pot RELUA începând cu 1 IUNIE
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ