Share

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează o nouă serie de cursuri gratuite de Antreprenoriat și Competențe Digitale pentru mămicile cu vârsta maximă de 29 de ani, care se află în concediu de maternitate sau au terminat concediul și nu au un loc de muncă.

Cursurile au început în ultima săptămână a lunii noiembrie 2020, se desfășoară online și au o durată de 3 luni. Pentru o bună desfășurare a activităților, este recomandată conectarea de pe un calculator personal/laptop.

Citeste si   DNA: 14 persoane au fost reţinute în dosarele de mită pentru permise şi înmatriculări din Suceava

Înscrierile se pot face în continuare prin completarea unui formular pe site-ul proiectului https://mommypreneurs.eu/

De la debutul proiectului și până în prezent, aproape 100 de mămici au absolvit cursurile Mommypreneurs, devenind primele Ambasadoare Mommypreneurs din România.
Totodată, perioada de implementare a fost prelungită cu 3 luni, pentru a compensa decalajele apărute din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Mamele care aleg cursurile de instruire antreprenorială vor dobândi abilități și cunoștințe de bază (juridice, financiare, de marketing, operațiuni, rețea) necesare dezvoltării ideilor de afaceri, lansării de startup-uri și comercializării produselor / serviciilor.

Cursurile de IT se axează preponderent pe comerț electronic și web design. Subiectele care urmează să fie predate vor dezvolta cele mai solicitate abilități digitale pe piață în acest moment, la un nivel care NU necesită o experiență anterioară extinsă în domeniul IT.
Cursurile sunt susținute de lectori, angajați ai USV, afiliați la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor și la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, toți cu experiență în predare și colaborare cu adulții, au declarat reprezentanții Mommypreneurs România 

Proiectul a început în ianuarie 2019 și va fi implementat timp de 24 de luni, de către opt parteneri din șapte state europene: Cipru, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România și Spania.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ