Share

Ieri, 8 octombrie 2020 (n.r.), prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a primit vizita consulului general al Republicii Moldova, domnul Alexei Țurcan.

Discuțiile au vizat sprijinirea deschiderii și funcționării unei secții de votare în municipiul Suceava – incinta Universității Ștefan cel Mare, și dotarea acesteia cu logistica tehnică specifică pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova, care vor avea loc în data de 1 noiembrie 2020 (eventual 15 noiembrie – turul II).

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 182.854 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Ca urmare a demersurilor inițiate de Instituția Prefectului-județul Suceava, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava va pune la dispoziție spațiul necesar pentru amenajarea unei secții de votare, spațiu care a fost folosit și la scrutinele electorale anterioare și care poate asigura condițiile de protecție pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, iar Primăria Municipiului Suceava va asigura logistica necesară.

Citeste si   NOI măsuri de prevenire a virusului SARS-COV2 în județul SUCEAVA! Purtarea măștii în spațiile DESCHISE a devenit OBLIGATORIE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ