Share

Este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani în educația oamenilor maturi

Andy Szekely a publicat 7 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și a format o comunitate de peste 300.000 de cititori. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Citeste si   Încă 1.770 de DOZE se distribuie către 10 centre de VACCINARE din IAȘI

Andy Szekely , va ține un workshop la IAȘI, pe data de 17 noiembrie 2019, de implementare,în care vei putea să îți RAFINEZI obiectivele și să le treci prin toate mecanismele necesareca să aduci informația în mușchi și să o faci acționabilă!

Exercițiile şi ideile din timpul evenimentului au un mai mare efect dacă sunt dezbătute şi dupăcurs.

Citeste si   TUIASI va avea un sistem HIBRID și în semestrul al II-lea, iar în CAMPUS vor fi cazați aproximativ 4.400 de STUDENȚI

Secretul nu este, însă, DOAR să studiezi non-stop, ci să și implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă. De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită”, a declarat Andy Szekely.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ