Share

În data de 27 septembrie 2020 în județul Iași sunt așteptați la vot 786.928 de cetățeni. În județul Iași, au fost amenajate 759 de secţii de votare, 255 dintre acestea fiind pe raza municipiului Iași.

Ora 9:00– Candidatul liberal la Primăria Municipiului Iași, Mihai CHIRICA a votat împreună cu candidatul liberal la președinția CJ Iași, Costel ALEXE la Liceul „Octav Băncilă”, secția de votare nr. 52, 53, 54. Candidatul liberal Mihai CHIRICA a declarat:

Emoțiile sunt inevitabile în asemenea momente pentru că vorbim despre destinul acestei comunități. Am votat pentru ieșeni, pentru o viață mai bună, pentru ceea ce cred că merită cu adevărat și pentru proiectele pe care le-am pus pe masa lor de mai mulți ani încoace și care au început să devină realitate.

Celor care mă vor vota le mulțumesc și pentru cei care nu mă vor vota tot voi fi primarul lor. Le doresc tuturor succes și să ne vedem cu bine la sfârșitul acestei zile

 

Citeste si   Monica Anisie: Propunem suspendarea cursurilor pentru 14 zile 

Ora 11:00– Candidatul USR PLUS la președinția CJ Iași, Marius BODEA a votat la ora 11:00 la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, secția de votare nr. 120, 121, 122, 123, 124, 125. Candidatul USR PLUS la președinția CJ Iași, Marius BODEA a declarat:

În primul rând am votat și asta este important. Cred că este cel mai mare câștig al democrației în România și asta s-a întâmplat datorită unui sacrificiu uriaș la Revoluția din 1989. Am votat pentru schimbare, pe linie atât la Primăria Municipiului Iași cât și pentru Consiliul Județean din două motive. Pe de o parte municipiul Iași nu este la nivelul pe care îl așteptăm. De prea multă vreme investițiile mari se lasă așteptate și este mare păcat pentru că ieșenii merită mult mai mult.

În al doile rând am votat pentru județul Iași unde încă, la 30 de ani de la revoluție, avem numeroase situații de sărăcie, sute de oameni nu au acces la elemente primare de civilizație: asfalt, gaz, apă curenă, canalizare. Asta este o vină a tuturor celor care s-au perindat laconducerea județului în acești 30 de ani

 

Ora 13:00– Candidata USR PLUS la Primăria Municipiului Iași, Cosette CHICHIRĂU a votat la Liceul „Vasile Alecsandri”, secția de votare 49, 50, 51. Candidata USR PLUS la Primăria Municipiului Iași, Cosette CHICHIRĂU a declarat:

Am votat pentru miracolul ieșean, am votat pentru o echipă tânără și competentă, am votat pentru eliminearea corupției și cumetriilor din Primăria Iași și din Consiliul Județean și de la președinția Consiliului Județean. Am votat ca să avem parcări, creșe și grădinițe, să eliminăm poluarea, să avem o viață civilizată. Am votat pentru locuri de muncă bine plătite pentru ieșeni și am votat până la urmă pentru o viață civilizată în orașul nostru drag. Diseară vom învinge și vom începe să punem Iașul pe calea pe care ar fi trebuit să fie de foarte mulți ani. Iașul este capitala istorică și trebuie să fie un oraș cu care România să se mândrească. Iașul trebuie să fie un exemplu pentru toată țara

 

Citeste si   Primarul comunei CIORTEȘTI, Alina APOSTOL a fost depistat POZITIV cu virusul SARS -COV -2

Share

LĂSAȚI UN MESAJ