Share

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și buzunare. Cele patru persoane au fost reținute de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 36 de ani și o tânără, de 25 de ani, toți din orașul Târgu Frumos, bănuți de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt, respectiv complicitate la furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada 15 octombrie – 17 decembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, în special în magazine, aceștia ar fi sustras din buzunare sau genți, bunuri (acte, bani, telefoane mobile) de la șase persoane, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 6.600 de lei.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 decembrie a.c., cei trei bărbați și tânăra, bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 19 decembrie a.c., cei trei bărbați și femeia, bănuiți de comiterea faptelor au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea preventivă a doi bărbați de 33 de ani, respectiv 36 de ani și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a celui de-al treilea bărbat și a tinerei.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei și Poliției Orașului Târgu Frumos.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ