Share

Cine este firma URBAN SCOPE

Societatea URBAN SCOPE a fost înființată cu mai bine 4 ani în urmă, din luna martie a anului 2016. Profitul raportat pe anul trecut este de 2.556.731 RON, la o cifră de afaceri de 6.271.856 RON. Firma are un număr mediu de 7 angajați, iar obiectivul principal de activitate este „Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultanță tehnică legate de acestea”.

Administratorul firmei este Dragomir Radu-Marian. Acesta este cunoscut în DEVA ca fiind consilierul personal al primarului, însă nu apare menționat în aparatul de specialiști. De-a lungul anilor Dragomir a încheiat numeroase contracte cu instituțiile statului. Acesta a dirijat sume uriașe către firmele unor prieteni, ca mai apoi banii să ajungă tot la el, prin intermediul firmei Dragomir Radu-Marian Persoană Fizică Autorizată.

Cât despre URBAN SCOPE, societatea a fost inițial înființată pe numele a doi pensionari dintr-o comună vâlceană. În scurt timp, firma cu doi angajați a devenit favorita primăriilor în elaborarea unor studii de fezabilitate.

Citeste si   9.005 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

 La momentul actual societatea este administrată de Dragomir Radu-Marian.

De la înființare și până acum, firma a încasat din contracte încheiate cu instituțiile statului 10.420.886 LEI

Primăriile cu care URBAN SCOPE a încheiat contracte de la înființare și până acum sunt: Buzău, Constanța, Brăila, Vrancea, București, Prahova, Sibiu, Galați, Călărași, Ialomița, Covasna, Neamț și Mehedinți. De departe cele mai multe contracte au fost încheiate între URBAN SCOP și Primăria BUZĂU.

Citeste si   VIDEO l Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR acționează în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Dintr-un număr de 63 de contracte, URBAN SCOPE a încasat mai bine de 10.000.000 de lei. Cel mai recent contract al firmei este încheiat cu Primăria Municipiului IAȘI.

Într-un final, URBAN SCOPE a ajuns și la Iași

După ce s-a perindat mai pe la toate primăriile din zona de sud și sud-est, societatea URBAN SCOP a ajuns și în Moldova, mai precis în IAȘI.

În luna iulie a acestui an, primăria municipiului IAȘI a contractat servicii de Management de Proiect pentru Modernizarea Transportului Public, Sistem e-ticketing în valoare de 42.000 RON.  Pentru această sumă, URBAN SCOPE s-a angajat să ofere servicii de consultanță privind gestionarea acestui proiect.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

De asemenea, primăria municipiului IAȘI a mai încheiat un contract cu firma URBAN SCOPE. În 2016, la câteva luni de la înființare, societatea URBAN SCOPE  a încasat de la primăria municipiului IAȘI suma de 110.000 RON pentru Servicii de proiectare și Studiu Fezabilitate în ceea ce privește „Sistemul Alternativ de Mobilitate Urbană”.

De la înființare și până acum, sub administrarea directă a lui Radu-Marian DRAGOMIR, societatea URBAN SCOPE a fost favorită printre primării pentru contractele de prestării servicii de consultanță și elaborare documentație tehnico-economică pentru diferite proiecte. Prin atribuire directă, URBAN SCOPE a obținut mai bine de 60 de contracte însumând peste 10 milioane de lei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ