Share

TUIASI este printre primele instituții de învățămînt superior de profil tehnic din țară și se încadrează în categoria universităților de cercetare avansată și educație.

De mai bine de două secole, de pe băncile universității tehnice au plecat specialiști în domeniile ingineriei electrice, electronicii, construcțiilor, calculatoarelor, arhitecturii, hidrotehnicii, textilelor, mecanicii sau chimiei, dar și în ale cercetării, presei, economiei sau politicii.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Se poate alege una dintre cele 64 specializări la licenţă (dintre care trei în limba engleză), 77 la master (dintre care două în engleză) şi 19 la doctorat. La majoritatea facultăţilor se poate intra pe bază de dosar și se vor lua în calcul notele de la Bacalaureat. Pentru admiterea în anul universitar 2020 – 2021, doar la Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” se va da examen.

Citeste si   ARTĂ murală la Serviciul de AMBULANȚĂ Județean IAȘI

Dacă media de la Bacalaureat nu este avantajoasă, la anumite facultăți se poate da un test grilă la matematică sau la fizică. Anul acesta înscrierile se fac online la concursul de admitere la studii universitare de masterat organizat de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași.

Urmează un program de master la TUIASI, în română sau engleză, și specializează-te într-unul dintre domeniile viitorului. Perioadele de desfășurare a concursului de admitere și metoda de selecție a candidaților le găsești la adresa https://www.tuiasi.ro/master.

Citeste si   PIEȚELE sunt în PREFERINȚELE ieșenilor când vine vorba despre CUMPĂRĂTURI


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ