Share

USR Iași – competiție internă pentru desemnarea candidaților USR Iași la alegerile locale pentru Consiliul Județean

USR Iași și-a desemnat candidații pentru Consiliul Județean Iași, în urma unei competiții interne, democratice și transparente. Obiectivul echipei alese – formată din profesioniști cu competențe diverse, care vin fie din economia reală, fie din mediul academic – este dezvoltarea economică a județului Iași, cu respect pentru mediu și pentru oameni.

Este pentru prima oară după revoluție când o forță politică nouă, fără legătură cu vechiul sistem, are șanse reale să învingă PSD în alegerile locale din Iași, după ce Alianța USR PLUS a câștigat alegerile europarlamentare, cu aproape 27% de voturi din județ. PSD a condus județul 23 de ani din 30, iar rezultatele dezastruoase se văd în subdezvoltarea Iașului.

Pentru a atrage investiții este nevoie însă de realizarea unor condiții de bază: modernizarea șoselelor, reabilitate în procent de 25% în ultimii 30 de ani, a școlilor și a spitalelor și de extinderea rețelelor de canalizare și gaz în județ. Echipa USR are în plan și un proiect de reîmpădurire a județului, pe primele locuri la cantitatea de masă lemnoasă recoltată ilegal.

Citeste si   Adrian Zuckermann: „România va deveni cel mai mare producător și exportator de energie din Europa după ce va extrage din Marea Neagră”

Echipa USR pentru Consiliul Județean este deschisă de următorii candidați

Ștefan Tanasă este inginer cu un master în Managementul Energiei și Mediu și unul în Criminalistică. S-a implicat în promovarea sportului în mediul rural, primind o distincție ca recunoaștere oficială a meritelor în acest domeniu. Proiectele lui prioritare sunt racordarea tuturor comunelor la apă și canalizare, dezvoltarea infrascructurii rutiere și dezvoltarea economică și socială a județului.

Marius Ciobanu este cadru didactic și cercetător în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Dorește să-și folosească pregătirea și experiența profesională pentru a aduce contribuții importante în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară.

Daniel Dîscă militează pentru crearea unui cadru propice dezvoltării investițiilor private

Daniel Dîscă este programator și antreprenor și locuiește în comuna Rediu. Militează pentru crearea unui cadru propice dezvoltării investițiilor private. Obiectivele sale vizează 7 domenii pe care le consideră vitale: educație, mediu, sănătate, economie și mediu de afaceri, infrastructură, cultură și administrație.

Citeste si   Liceul TEORETIC de Informatică „Grigore Moisil” IAȘI - Cum ar fi ȘCOALA pe INSTAGRAM?

Mihail Bogdan este avocat în Baroul Iași. A studiat Drept European la Universitatea din Konstanz, Germania și a finalizat un stagiu de practică în Stuttgart. Obiectivele lui se îndreaptă către transparență decizională, suport și consultanță pentru asocierea micilor producători, transport intrajudețean și valorificarea potențialului cultural și turistic al județului.

Codrin Dănilă va fi o voce a tinerei generații, iar proiectul său de suflet este “Întoarcem Diaspora Acasă”

Codrin Dănilă este programator. În Consiliul Județean, va fi o voce a tinerei generații, slab reprezentată de către cei din clasa politică tradițională. Proiectul său de suflet este “Întoarcem Diaspora Acasă”, crearea de condiții pentru stimularea antreprenoriatului, atractive și pentru ieșenii plecați la muncă în străinătate.

Iulian Florin Bucșa este antreprenor din Pașcani. A absolvit facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Management. Are un master în “Managementul tehnologiilor și industriei” și dorește să-și folosească experiența profesională și studiile pentru dezvoltarea economică și a sportului județean.

Citeste si   Gabriel Oprea și-a depus candidatura pentru un mandat de deputat! Fostul vicepremier pentru securitate națională va candida ca independent

Adrian Goța este inginer din Hârlău. Cu experiență în management integrat și fiind un puternic susținător al filialelor USR din mediul rural, dorește să-și pună la bătaie priceperea în oferirea soluțiilor concrete pentru problemele celor 93 de comune și pentru asigurarea unei administrări corecte a resurselor județului.

Andreea Apostu dorește să participe la a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din mediul rural

Andreea Apostu lucrează în vânzări, domeniu în care și-a creat abilități pentru dezvoltarea comunitară. Dorește să participe la a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din mediul rural.

Mihai Lupu este avocat și cercetător științific în cadrul Institutului de Ştiinţe Socio-Umane „Gheorghe Zane”, Filiala Iaşi a Academiei Române. Militează pentru valorificarea potențialului județului Iași pe plan european și internațional și pentru proiecte de reconectare a ruralului cu urbanul.

Mihai Ciubotaru este jurist, antreprenor și voluntar în organizații de tineret. Programele pe care le propune aduc contribuții importante la managementul integrat al deșeurilor și la proiectele pentru tineret și educație modernă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ