Share

La fel precum Gabriela Firea la București, candidatul USRPLUS la Primăria Iași a fost prinsă încălcând legea privind desfășurarea campaniei electorale. USRPLUS Iași a continuat campania negativă ilegală inclusiv în ziua de sâmbătă, 26 septembrie 2020, la câteva ore după ce campania electorală s-a încheiat oficial (ora 07.00).

În consecință, pe numele reprezentantului USRPLUS Iași a fost depusă o sesizare atât la Biroul Electoral Municipal, cât și la Autoritatea Electorală Permanentă.

„Pe toată perioada campaniei electorale, cei de la USRPLUS au lansat atacuri doar la adresa PNL, în timp ce au fraternizat cu PSD atât în Municipiul Iași, cât și în majoritatea comunelor din județul Iași.

Nu se dezmint nici după ce s-a terminat campania electorală: continuă în mod ilegal să facă propagandă politică, pe modelul patentat de Dragnea, în trecut, și de Firea, zilele acestea, la București.

Pe lângă sancțiunea Biroului Electoral Municipal, candidații USRPLUS vor fi sancționați și de ieșenii care, cu bun simț, nu permit genul acesta de activități ilegale de campanie”, a declarat Alexandru Muraru, prim-vicepreședinte PNL Iași.


Share
Citeste si   Primarul comunei CIORTEȘTI, Alina APOSTOL a fost depistat POZITIV cu virusul SARS -COV -2
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ