Share

Într-un comunicat transmis pe data de 24 august de candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, acesta subliniază o problemă cu care se confruntă PNL. Pe rețelele de social media și în comunicatele de presă transmise de USR au existat în ultima perioadă foarte multe atacuri la adresa liberalilor.

Președintele PNL Iași a preferat să nu comenteze această situație și inițial nu a răspuns comentariilor

Se poate observa că în ultima perioadă atacurile politice ale PSD și USR s-au îndreptat doar în direcția partidului liberal. Pe contul de facebook al candidatei USR, Cosette Chichirău, au fost postate diverse comentarii la adresa actualului primar liberal, Mihai Chirica.

Citeste si   Kelemen Hunor, despre bugetul de stat pe anul 2021: "Discuțiile nu sunt finalizate. Important este să avem un buget echilibrat şi ţintit spre dezvoltare"

În loc să vorbească despre proiectele sale concrete pe care le va implementa în următorul mandat, candidata USR Cosette Chichiră, a ironizat faptul că un ceas din fața primăriei Iași afișa faptul că ne aflăm în anul 2087 postând pe pagina sa oficială de facebook următorul mesaj: ”In 5 ani, digitalizare ZERO de la Chirica. In următorii 67 de ani, tot digitalizare ZERO ar putea Chirica să facă

În comunicatul de presă transmis de candidatul liberal la peședinția Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a declarat:

”Explicația acestei anomalii este simplă: la Iași, USR a renunțat la principiile pe care le-a promovat – oameni noi, fără penali, altfel de politică -, a abandonat toată competiția internă în care s-au implicat tineri entuziaști și au impus un fost liberal drept candidat la funcția de președinte pentru consiliul județean. Se știe că trădătorii sunt orbiți și mânați doar de răzbunare și nu au scrupule să mintă, să manipuleze, să insinueze. Dar iată că aceasta este calea pe care a ales la Iași USR să meargă, să ignore aproape complet PSD și să atace constant PNL, iar mijloacele de atac să fie mai curând specifice manelelor decât politicii. USR a ales să uite că există viață și după alegeri.

Lipsa de strategie și de perspectivă politică a liderilor USR la Iași afectează grav perspectivele membrilor USR care vor să facă politică de performanță.

Cei doi candidați aventurieri vor pierde – nu se îndoiește nimeni – și vor reveni în parlament, iar la alegerile generale se vor regăsi iarăși pe primele locuri de parlamentari (acesta e scopul candidaturilor lor de acum, de a le asigura trambulina spre camera deputaților)„


Share

LĂSAȚI UN MESAJ