Share

Întrebat dacă mai există o relație de prietenie cu șeful PSD, Ponta a răspuns: ”Nu, hai să fim serioși. Domnul Dragnea e politician, trebuie să zică «da». Eu nu mai sunt om politic, așa că pot să spun «nu»”.

“NU MAI EXISTĂ NICIO RELAȚIE DE PRIETENIE CU DRAGNEA” –> http://bit.ly/2mX9wHYS-A RUPT LANȚUL DE IUBIRE !!! PONTA ARUNCĂ BOMBA!!! –> http://bit.ly/2mX9wHY

Posted by B1.ro on Wednesday, 8 March 2017

”Dacă deranjez, am văzut că deranjez. De astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare o introduce și a scăpat de mine. Dar să tac din gură nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să tac pe lucruri pe care le știu și pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Ponta.

Victor Ponta ar putea să își anunțe în cursul zilei de miercuri plecarea din PSD, potrivit unor surse citate de DC News.

Această ipoteză este vehiculată deja de câteva săptămâni în presă. Astfel, se vorbește despre faptul că fostul premier, precum și câțiva membri ai ALDE grupați în jurul co-președintelui Daniel Constantin, ar putea forma o nouă formațiune politică.

Citeste si   Mihai CHIRICA a dat verdictul: PSD este un partid de COMUNIȘTI!

Deocamdată nu este însă clar dacă Victor Ponta va forma un nou partid politic sau va rămâne independent.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ