Share

Cu mic, cu mare haideți la Mare! La MAREA MOLDOVEI!

În urma cu două, trei săptămâni vă relatam câteva ceva despre Marea din Nordul Moldovei. Dacă vă mai amintiți menționam în trecere, dar în semn de apreciere, eforturile depuse de administrația unui mic orășel din Nordul Moldovei de a dezvolta un MEGA PROIECT!


CITEȘTE ȘI …

MAREA din Nordul Moldovei. Ieșenii au LITORAL la doar 84 km, pe malul lacului Stânca-Costești


Pentru interesul vostru, a fost foarte mare, redacția BunaDimineataIasi a hotărât să sprijine activ acest proiect. Cel puțin la nivel de promovare și dacă este posibil de atragere a atenției ministerelor de resort asupra posibilităților pe care le oferă această zonă. Autoritățile locale merită pe deplin susținute în acest demers!

Până la urmă este un proiect de utilitate publică pentru întreaga Regiune a Moldovei! Și cel puțin nouă, BunaDimineataIasi, precedentul articol pe această temă, citit de peste 140.000 ori, ne-a demonstrat pe deplin această realitate.

Citeste si   Un bărbat din SĂVENI a fost tâlhărit de un TÂNĂR! FĂPTAȘUL a fost reținut

Petrecere cu spumă și concerte în acest week-end la Marea Moldovei

Organizatorii anunță un program încărcat în acest sfârșit de săptămână.

În această seară CONCERT NINEKA, Sâmbătă Petrecere cu spumă, iar Duminică CONCERT CELIA. Distracția s-a mutat în acest week-end pe PLAJA VAMA – STANCA STEFANESTI

 

Eforturi concertate ale Primăriei Orașului Ștefănești și investitorilor

Cu concursul primarului orașului Ștefănești, Florin Buțura, investitorii au reușit într-un timp foarte scurt să demareze câteva activități economice.

Citeste si   „DOINEȘTE” vântul schimbării în MAJORITĂȚILE din CJ și CL! Președintele ȘOPTICĂ: „Voi realiza pactul pentru BOTOȘANI … nu cu PSD”

Amenajarea plajei, concerte, petreceri, activități economice privind desfacerea produselor alimentare, vaporaşe pentru a fi organizate tururi de vizitare a acumulării de la Stânca-Costeşti.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ