Share

Ședință cu scântei la PSD!

Şerban Nicolae va fi schimbat de la şefia Comisiei Juridice şi nu va mai fi nici lider de grup PSD la Senat, au declarat surse politice din interiorul PSD.

Senatorul PSD Mihai Fifor este propunerea social-democraţilor pentru a prelua funcţia de lider de grup al senatorilor, post ocupat în prezent de Şerban Nicolae.

Citeste si   Camelia GAVRILĂ, Mihai CHIRICA și trecutul POLITIC pe care-l vor UITAT

De asemenea, Bacalbașa riscă să fie suspendat din PSD pe o perioadă de șase luni

Amintim că Liviu Dragnea a confirmat miercuri că senatorul social-democrat Şerban Nicolae va fi sancţionat în cadrul Comitetului Executiv Naţional al partidului, care are loc la Palatul Parlamentului, potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia Şerban Nicolae ar trebui sancţionat pentru atitudinea sa privind legea graţierii, Dragnea a răspuns: “Da”.

Citeste si   Negoiță îl acuză pe prefectul Capitalei de "jocuri politice" și depune o plângere penală pe numele său

Totodată, forul de conducere al PSD va discuta şi despre comportamentul deputatului Nicolae Bacalbaşa, care a făcut semne obscene în timpul dezbaterilor din plen pe modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor cu privire la comisiile de anchetă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ