Share

 

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seară, într-o emisiune tv, că o decizie legată de declarația pe propria răspundere scrisă va fi luată de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă la scurt timp după instituirea stării de alertă, potrivit Agerpres.

„Există două variante: varianta menţinerii tipului de declaraţie, fie scrisă, fie pe telefonul mobil şi varianta ca persoanele care sunt oprite în filtre vor fi puse să declare scopul deplasării în afara localităţii. Ambele variante sunt în analiză. Vom lua o decizie cât de curând, iar organismul care va stabili această decizie este Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, iar decizia va fi luată după instituirea stării de alertă”, a afirmat Orban.

Citeste si   Datele propuse pentru ALEGERILE LOCALE: 27 septembrie sau 4 octombrie

Pe de altă parte, ministrul Sănătății declarase, tot luni, la Parlament, că din 15 mai nu va mai fi necesară declarația pe propria răspundere, ci doar una verbală și un act pentru a demonstra locul unde dorește cineva să meargă când părăsește localitatea de reședință.

Nelu Tătaru: După 15 mai se va circula pe baza unei declarații verbale, dar motivul deplasării va trebui dovedit cu un act

Citeste si   Florin Roman: PNL va majora alocațiile pentu copii dacă PSD votează impozitarea pensiilor speciale

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ