Share

Poliţişii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe 4 decembrie polițiștii ieșeni au identificat și condus la cercetări un tânăr, de 18 ani, din Iași, bănuit că la data de 18 noiembrie ar fi deposedat, prin acte de violență un alt tânăr, de telefonul mobil.

Citeste si   BULETIN INFORMATIV – 22.09.2020

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul, de 18 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul a fost introdus în Aresul I.P.J. Iași.

Citeste si   Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași a hotărât suspendarea activității mai multor agenți economici

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ