Terri Irwin, văduva celebrului Steve Irwin cunoscut drept “vânătorul de crocodili” nu mai vrea să ascundă relaţia sa cu Russell Crowe, ba chiar vor să facă nuntă.

Zvonurile referitoare la o relaţie infiripată între Russell Crowe şi văduva prietenului său bun, Steve Irwin, se pare că încep să se adeverească, iar cei doi chiar şi-au propus să facă o nuntă restrânsă în 2018, scrie publicaţia britanică DailyMail.russel-crowe-si-terri-irwin

“Gladiatorul” Russel Crowe i-ar fi cucerit inima şi a făcut-o să iubească din nou, după ce au trecut 10 ani de la moartea celebrului său soţ, regretatul realizator TV supranumit “Crocodile Hunter” (“Vânătorul de crocodili”). Zvonurile legate de o relaţie care s-ar fi înfiripat între cei doi au mai apărut la începutul anului, însă reprezentanţii celor doi le-ai infirmat. Acum un site australian, New Idea, scrie că cei doi s-au săturat să se mai ascundă și chiar au în plan o nuntă, în 2018. Mai precis, Terri Irwin și Russel Crowe, ambii în vârstă de 52 de ani, vor să se căsătorească, în cadrul unei ceremonii intime.
Eva.ro mai prezintă o sursă din anturajul lui Russell Crowe care susţine că cei doi sunt împreună de mai multă vreme. “Dacă îi vezi îţi dai seama că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt de foarte multă vreme. Bineînţeles că Russell a trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă după divorţul de soţia lui Danielle (din 2012), iar Terri ştie exact ce simte el, deoarece încearcă de ceva vreme să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul fostului său soţ Steve.

S-au convins cu timpul că sunt extrem de compatibili, deşi nu se mai aşteptau să găsească încă o dată marea dragoste”, a declarat sursa din anturajul actorului.

LĂSAȚI UN MESAJ