Share

Poliția Locală a aplicat 216 sancțiuni contravenționale

145 de amenzi au fost date pentru arderea de resturi vegetale, menajere, cauciucuri, mase plastice sau alte categorii de deșeuri în curți, pe străzi, pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, cât și pe terenuri proprietate privată. Valoarea totală a amenzilor aplicate la această categorie de contravenții a fost de peste 44.000 de lei.

Citeste si   Situaţia măsurilor întreprinse în judeţul Iaşi pentru a combate şi a împiedica răspândirea COVID -19

Polițiștii locali au mai aplicat sancțiuni contravenționale pentru deversarea apelor uzate pe suprafața carosabilă a străzii, pe trotuare, în parcări și alte locuri de folosință publică, pentru circulația autovehiculelor pe drumurile publice fără a fi curățate și pentru încărcarea și etanșarea necorespunzătoare a vehiculelor care efectuează transportul diferitelor materiale, pentru a preîntâmpina împrăștierea lor în timpul transportului și murdărirea sau degradarea căilor publice.

Citeste si   Cum se prezintă situația îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ