Share

Trei cutremure, cu magnitudinea cuprinsă între 5,3 şi 5,7 grade pe scara Richter, au avut loc în centrul Italiei în decurs de o oră, scrie La Repubblica.

Trei cutremure cu magnitudinea de peste 5 grade au avut loc în centrul Italiei în decurs de o oră

Sesimele s-au produs între oraşele Aquila şi Rieti, în apropiere de Amatrice.

Primul cutremur, cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richer, a avut loc miercuri dimineaţa în centrul Italiei, la 7 kilometri vest nord-vest Amatrice. Cutremurul s-a produs în jurul orei locale 10.25 (Ora României 11.25) şi a avut epicentrul la o adâncime de 10 de kilometri, potrivit USGS. Potrivit postului RT, cutremurul s-a simţit în regiunile Lazio, Abruzzo şi Marche.

La ora 11.14 (12.14, ora României), a avut loc cel de-al doilea cutremur puternic, cu magnitudinea de 5.7, la o adâncime de 10 kilometri, urmat de altre trei sesime cu magnitidinea de peste 4 grade, potrivit USGS. La ora locală 11.25 a avut un alt cutremur, cu magntitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, la cinci kilometri vest-sud-vest de Amatrice.

Un cutremur s-a produs în august 2016 în localitatea Amatrice a cauzat decesul a 299 de persoane.

Citeste si   Coronavirus:Angela Merkel anunţă noi restricţii şi avertizează că sistemul sanitar german şi-ar putea atinge limitele

Un cutremur de 5,3 grade s-a produs în centrul Italiei, în apropiere de Amatrice

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richer a avut loc miercuri dimineaţa în centrul Italiei, la 7 kilometri vest nord-vest Amatrice, anunţă Institutul Geologic American (USGS).

Cutremurul s-a produs în jurul orei locale 10.25 (Ora României 11.25) şi a avut epicentrul la o adâncime de 10 de kilometri, potrivit USGS.

Citeste si   ANOFM: 22.000 de locuri de muncă, la nivel naţional; angajatorii europeni oferă 66 de posturi prin Eures România

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ