Share

Val de frig peste România: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă, pentru weekend, o vreme fără precipitaţii, însă cu temperaturi cu cinci grade mai scăzute faţă de media pentru sfârşitul lunii septembrie, în schimb, valorile termice vor creşte începând cu săptămâna viitoare.

Vremea în următoarele două zile

Maine, vremea se va menține rece în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade la Suceava si in estul Transilvaniei și 19 grade la Satu Mare si Drobeta. Cerul, mai mult senin în mare parte din țară, va avea unele înnorări în sud și sud-est, unde izolat și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea și Muntenia.

Vremea luni

Luni, deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi dimineața. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in depresiunile intramontane și 20 de grade la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va sufla moderat în Delta Dunării și va fi în general slab în restul teritoriului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ