Share

Vestea că Victor Ponta a demisionat din PSD l-a bucurat pe fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie.

Acesta a declarat că fostul premier a distrus PSD și că “o perioadă mai scârboasă decât perioada în care Ponta a condus, n-a existat în acest partid”.

“Mie îmi pare rău că n-a fost dat afară. O să vedeți că ajunge pe stradă. Primește exact ce a făcut el cu Gabriel Oprea în partid. A distrus partidul. De ce ne-a dat pe noi afară din partid?”, a spus Marian Vanghelie, potrivit Agerpres.

Plecarea lui Ponta este naturală, este de părere fostul edil.

Citeste si   Klaus Iohannis participă joi și vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

“A nenorocit partidul în toate sensurile. El a stat cu cineva să discute la masă? El a băgat Biroul Executiv Naţional în seamă? Ne spunea că aşa trebuie. (…) Eu nu cred că Dragnea l-a marginalizat, cred că l-a lăsat să se marginalizeze singur”, a afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă Ponta poate avea o carieră politică în afara PSD, fostul primar a replicat:

“Poate că în Turcia, pentru că aţi văzut că şi-a lăsat bărbiţă acolo. Când stă în Turcia, vine cu bărbiţă. Eu am înţeles, nu sunt sigur, ca să nu vă spun o minciună, că a trecut la musulmani. Nu ştiu din ce motive. Verificaţi şi voi. El are multe formule şi motive pentru a trece la musulmani. Niciodată nu vorbesc decât în cunoştinţă de cauză. Aţi văzut cum îşi lasă ca saudiţii barba domnul Ponta când este plecat? Aici nu trebuie să îşi protejeze obrazul că este destul de gros, acolo are nevoie”.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ