Share

 Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră va construi varianta ocolitoare nr. II a Sucevei cu fonduri europene 

Aceasta este o lucrare importantă de infrastructură pentru Suceava care va fi finalizată până la sfârșitul anul 2023. 

*Varianta ocolitoare nr. II a Sucevei va face parte din Drumul Expres cu profil de autostradă A7 Ploiești-Focșani -Bacău-Pașcani-Suceava-Siret.

Varianta Ocolitoare nr. II va fi nod de descărcare pentru drumul expres Pașcani-Suceava.

Actualizarea studiului de fezabilitate va face parte integrantă din Studiul de fezabilitate și proiect tehnic de execuție Drum Expres Pașcani-Suceava care a fost licitat în luna aprilie.

Trebuie să actualizăm Hotărârile de Consiliu Local pe cele trei localități Suceava-Ipotești-Salcea după care să facem parteneriat cu CNAIR pe Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Suceava”, a declarat primarul județului Suceava, Ion Lungu pe contul personal de Facebook.

Primarul a mai declarat că în două luni de zile estimează să aibă semnat parteneriatul cu CNAIR, după care acesta va scoate la licitație proiectarea și execuția variantei ocolitoare nr. II. a municipiului Suceava.

Citeste si   Marian ANDRONACHE(PMP): ” Nu TOLERĂM astfel de situații, în care DEMNITATEA poate fi dată deoparte pentru INTERESE de moment”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ