Share

În ultimul timp, trei candidați la președenția României, anume Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna, au vizitat America. Surse politice susțin faptul că toate aceste trei vizite au în esență un rol electoral.

În acest context, Vasile Roman, fost comandant la divizia ”Lupii Negri”, membru al partidului Pro România și fost director al Poliției Locale Iași, a oferit o analiză pertinentă a relației dintre principalii candidați la Președenția României și mediul politic American.

Mereu interesat de ceea ce se întâmplă atât la nivel local cât și la nivel național, Vasile Roman a urmărit frecvent intervențiile României în relațiile externe și vizitele aspiranților la titlul de Președinte al României.

Redacția ziarului Bună Dimineața Iași, cunoscând implicarea comandantului Vasile Roman în problemele societății, a reușit să obțină o analiză a acestuia asupra celor trei candidați pentru Președenția României.

Citeste si   VIDEO Orban: Spitalele private vor trata și ele pacienți COVID-19

”Realizările” candidaților la PREȘEDENȚIA României prin vizitele lor în America

 

Klaus Iohannis, prin însuși vizita sa în America, a demonstrat lipsă de colaborare și de consultare cu organele abilitate, respectiv cu Guvernul și Parlamentul

Singurele lucruri certe de care se bucură România după vizita lui Iohannis sunt o șapcă și rețeaua 5G, care conform specialiștilor este nocivă.”Președintele Iohannis a fost la New York și are câteva poze cu președintele Trump.

Viorica Dăncilă, prezentă și ea recent în Statele Unite ale Americii ”a fost în câteva orașe și are poze cu persoane, poate mai puțin importante”.

Un alt candidat la prezidențiale Dan Barna, liderul USR, a fost și el în Statele Unite, la un forum organizat de una dintre cele mai apreciate organizaţii din mediul academic american – Center for European Policy Analysis (CEPA) ”are și el poze cu asistenți și analiști politici”.

Citeste si   WEBINAR despre impactul COVID – 19 ASUPRA agribusiness – ului ROMÂNESC

”Candidații sunt hilari prin frica de a nu avea poze cu americanii. Sunt mimetici pentru că ideea de ceva nou în campanie, le lipsește. Nu realizează penibilitatea rugăminților de a fi primiți, chiar și în vizite particulare”. Acest lucru demonstrează faptul că actualii lideri ne consideră un popor slab, nedemn, temător și fără încredere de sine.

Americanii nu sunt orgolioși dar nici nu dau doi bani pe cei ce vin pentru poze

”Americanii nu sunt orgolioși dar nici nu dau doi bani pe cei ce vin pentru poze. Ei te primesc în vizite private dar nu sunt interesați să discute probleme serioase. Americanii nu se pot concentra pentru afaceri dacă agenda nu este una stabilită din timp.

În campaniile electorale, în naivitatea lor, unii candidați vizitează America. În campaniile electorale candidații sunt incapabili să îi determine pe americani să vină în vizite, iar toți candidații vor să fie în grațiile americanilor, fără însă să îi cunoască.

Americanii nu dau nimic dacă nu câștigă ceva. Americanilor le place fie musafiri deschiși dar sunt gazde indiferente. Americanilor le place să facă afaceri acolo unde sunt resursele și mai puțin în birourile lor de acasă.

Candidații noștri au dovedit încă o dată că nu cunosc America. Vizita lor a fost pentru ca noi să fim impresionați. Putem fi impresionați dacă nu cunoaștem America”, a completat Vasile Roman.

Citeste si   (P) Bogdan COJOCARU: ”Minciunile PNL au atins apogeul: TURCAN şi BOLOȘ au fost trimişi la IAȘI să ne amăgească pe subiectul cu AUTOSTRADA”

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ