Share

“Dumnezeu nu bate cu parul”, spune o vorbă românească. Ar trebui să conștientizeze și cei care își bat joc de Constituție, de orice normă juridică, de ordinea de drept, de popor, până la urmă”

„Suntem într-o realitate pe care cineva se străduiește să nu o facă mai bună!
Pas cu pas, drumul spre normalitate trece prin purgatoriu?! Sau îl construiește printr-o piramidă decizională ce frizează logica elementară și dorința de siguranță a românilor, dorința de mai bine?!

Să ajungi la guvernare prin siluirea normelor, forțând limita imposturii, e o asumare inconștientă, pusă în practică tulburător de rece.
Dar să joci la ruleta rusească soarta românilor este… orice vrea fiecare să spună.
Însă cred că începem să rămânem fără cuvinte în fața iraționalului.

Noi, românii, suntem toleranți la incompetență? Poate da, poate nu. Dar totul are o limită!
În 30 de ani de libertate nu am avut o perioadă mai grea. Părinții noștri, bunicii noștri au dus războaie. Suntem și noi într-o situație grea și trebuie să înțelegem că în perioade ca acestea, nu mai există culori, strategii politice. Există competență, există voință, iese mai mult la suprafață credința în Dumnezeu, în oameni.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Noi, senatorii și deputații trebuie să dăm de urgență țării un Guvern cu miniștri competenți care să fie în slujba țării, împreună cu noi, 7 zile pe săptămână, în fiecare minut, secundă, ale fiecărei zile!

Fac un apel către Președintele țării să desemneze și să transmită, de îndată, o nominalizare serioasă, constituțională, de premier.
Țara trebuie guvernată, domnilor care vă jucați cu sănătatea, cu viețile românilor!”, a declarat Senatorul Vasile TOMA.

Citeste si   VIDEO Eroi din prima linie a frontului COVID-19, decorați de Klaus Iohannis de Ziua Națională: „Medicii au depus eforturi supraomenești. Mă înclin cu recunoștință și profund respect”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ