Share

Inspectoratele de Poliție, Școlar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui efectuează anchete în cazul unui profesor de la școala din Coroiești, acuzat de primarul comunei și de asistentul social din localitate că le vorbește urât elevilor, are un comportament agresiv și îndeamnă părinții să își bată copiii.

”Acolo este vorba despre un conflict mai vechi între primar și profesorul respectiv. Am dispus un control la Școala Coroiești pentru a vedea cum stau lucrurile. Nu putem fi de acord cu un astfel de comportament din partea unor cadre didactice, dar trebuie să fim foarte precauți, să ascultăm toate părțile implicate și să luăm măsurile potrivite”, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general școlar din Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Citeste si   Caz șocant în județul Vaslui: bărbat bolnav psihic, legat de copac de propria mamă

La Poliția Coroiești există în lucru două dosare penale pe numele respectivului profesor, pentru purtare abuzivă.

”În urma unor plângeri depuse de reprezentanții DGASPC Vaslui, sunt în lucru două dosare penale pe numele cadrului didactic respectiv, pentru purtare abuzivă. Bărbatul este acuzat că ar fi lovit cu palma peste cap, în timpul orelor de curs, o elevă de 14 ani și un băiat de 12 ani. Urmează ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție legală”, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Citeste si   Caz șocant în județul Vaslui: bărbat bolnav psihic, legat de copac de propria mamă

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ