Share

Vasluianul, Adrian Radu Crişan Dabija a preluat conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie IAȘI. Adrian DABIJA a gestionat cu succes încă din luna aprilie secţia de COVID-19 a Spitalului de Pneumoftiziologie IAȘI.

Schimbarea a venit după ce mandatul Conf. Dr. Cristina GRIGORESCU a expirat.

În urma numirii la șefia Spitalului de Pneumoftiziologie IAȘI, Adrian DABIJA a declarat că va avea aceeași prioritate pe care a avut-o tot timpul, cea de a trata bolnavii și de a-i pune pe primul loc.

“Voi avea aceeaşi prioritate pe care am avut-o tot timpul şi pe care a avut o spitalul, cea de a trata bolnavii şi de a-i pune pe primul loc. Pentru asta suntem puşi aici. Pentru a face bine, pentru a duce actul medical la cel mai înalt nivel, şi pentru a trata bolnavii, deocamdată doar pe cei de COVID-19, pentru că suntem spital de fază II, dar şi bolnavii de pneumologie, pentru că spitalul de fapt asta tratează, şi trata până la pandemie. Deci vom menţine în continuare celelalte secţii.

Noi suntem un centru de referinţă pentru bolile respiratorii din Moldova, şi aşa vom rămâne. Suntem într-un centru universitar, suntem într-un spital clinic, şi avem această datorie faţă de societate şi, înainte de toate, faţă de pacienţii noştri. Subliniez faptul că vom face din bine în mai bine, adică vom merge pe linia începută exemplar de doamana manager Cristina Grigorescu”, a declarat Radu Adrian CRIȘAN.


Share
Citeste si   SPECIALIȘTII olandezi se vor implica în redactarea STRATEGIEI de MOBILITATE URBANĂ
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ