Share

Veniturile transferate în bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit 371,1 milioane lei în perioada de 14 – 20 noiembrie 2016, transmite IPN cu referinţă la serviciul de presă al vămii.

Astfel, în perioada respectivă au fost perfectate 9 491 declarații vamale. Totodată, în perioada respectivă au fost eliberate 10 452 de viniete în valoare de peste 1,8 milioane lei, transmite IPN.

Citeste si   Republica Moldova: Dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros, în stare gravă la spital, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19 (presă)

Frontiera Republicii Moldova a fost traversată de 91 259 unități de transport. Cele mai mari valori de trafic au fost înregistrate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Sculeni și Leușeni, cu 17 468 și, respectiv, 14 940 traversări.

La capitolul combaterea fraudelor, în perioada de referință, au fost relevate 42 de tentative de încălcare a legislației vamale. Totodată, în perioada vizată, au fost înregistrate 30 de cazuri contravenţionale şi aplicate amenzi în sumă de 50 465 lei.

Citeste si   Constanţa: Zeci de concurenţi din cinci ţări, la un festival online al tinerilor pianişti

Mai multe pe: deschide.md


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ