Share

Așadar, Venus intră în zodia Fecioară și dă peste cap viața amoroasă a zodiilor!

Pentru început, un bun punct de referință este înțelegerea faptului că, fiecare avem moduri diferite exprimăm și experimentăm iubirea. La fel și semnele zodiacale care au, totodată, propriul limbaj al iubirii. Zodia Fecioară este cea mai critică și analitică dintre acestea, care nu își exprimă romantismul de prima dată.

Citeste si   Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică, dar au măcelărit-o! Cum arată acum

Zodia Fecioară oferă lecții valoroase de dragoste din care ai ce să înveți și pot fi de neprețuit. După cum mulți dintre noi știm, pasiunea se estompează în cele din urmă. Pentru a face o relație să dureze pe termen lung, nu numai că trebuie să devenim autentici, ci și să depunem efort, în stilul clasic al Fecioarei. 

Citeste si   Horoscop 24 octombrie. Nu te arunca la cheltuieli nesăbuite. Situația financiară se înrăutățește simțitor

Berbec

Impulsivitatea nativă este cea care îți conduce fiecare pas. Poate ar fi timpul să începi să gândești de două ori înainte de a face o acțiune. De cele mai multe ori, faptul că te-ai aruncat într-un argument nu s-a terminat bine, mai ales în discuțiile cu partenerul. S-ar putea ca el să nu mai aibă răbdare să te înțeleagă.

Citeste si   Şi-a scos 6 coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică, dar au măcelărit-o! Cum arată acum

Taur

Vei fi pus în situația de a lua o decizie de moment, aparent ușoară, dar cu multe repercusiuni de viitor. Drumul tău alături de cel drag a fost presărat cu multe impedimente, iar acum vei primi o propunere interesantă. Relația ta depinde de acel răspuns și de cât de multe sentimente mai ești dispus să investești. Citește continuarea


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ