Share

Afirmația lui Chițac vine în contextual informațiilor apărute în media la începutul lunii august, potrivit cărora șeful Poliției Române, Liviu Vasiles ar fi avut o întâlnire de taină cu fratele lui Emi Pian, liderul clanului Dudiuanu ucis într-o răfuială în cadrul unei partide de barbut, în cadrul căreia l-ar fi rugat pe acesta să scoată mai repede din casă trupul neînsflețit al lui Pian, pentru că poliția se face de râs.

Citeste si   Adrian Albu: Serviciile publice vor fi în slujba sătmărenilor. Satu Mare – orașul cetățenilor

“Măsurile în instituțiile militare se iau în urma unei anchete. Această anchetă este în curs de desfășurare. Sunt convins că se vor lua măsuri și că aceste măsuri vor fi foarte dure”, a declarat Vergil Chițac.

Conform unor surse judiciare, în noaptea de 8 spre 9 august, șeful Poliției Sector 5 și șeful poliției Capitalei au mers acasă la Elvis Pian, în jurul orei 2:30. Cei doi l-au rugat pe Elvis Pian, fratele interlopului Emi Pian, să meargă cu ei la o biserică, acolo unde acesta era așteptat de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Citeste si   Adrian Albu: Împreună vom dezvolta Satu Mare

Vasilescu, efectiv, l-ar fi rugat pe interlop să își scoată fratele mort mai repede din casă pe 9 august, când urma să aibă loc înmormântarea, pentru că poliția se făcea de rușine neluând măsuri de sancționare a interlopilor. 

Despre legăturile ale lui Liviu Vasilescu s-a scris și în trecut. În urmă cu câțiva ani, acesta ar fi participat la întâlniri cu politicieni, șefi din SRI și oameni de afaceri controversați.

Citeste si   OFICIAL Legea carantinării, MODIFICATĂ, a fost promulgată: Persoanele care se consideră vătămate pot apela la instanţă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ