Share

Sunt trei scenarii pentru începutul de an școlar. Primul scenariu este cel verde și se aplică localităților în care mai puţin de o persoană la mia de locuitori e depistată cu COVID-19, în ultimele 14 zile. Aici, elevii vor merge obligatoriu la cursuri. Al doilea scenariu este cel galben, de gravitate medie, unde numărul infectărilor este între 1 și 3. 

”În acest caz, prioritate să meargă la şcoală vor avea preşcolarii, elevii din clasele 0-4, dar şi elevii din anii terminali. Restul claselor vor face ore online, însă vor merge şi la şcoală, prin rotaţie”, a spus Veronica Mitran, candidat la Primăria Alexandria.

Citeste si   Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: "Oamenii au diverse motivații pentru a ieși la vot. Nemulțumirea este un factor important"

Cel de-al treilea scenariu este cel roșu, acolo unde numărul îmbolnăvirilor depășește trei persoane. În acest caz, şcoala se închide de tot, iar orele se vor face online.

”Acestui Guvern i-a revenit responsabilitatea de a digitaliza învăţământul românesc într-un timp foarte scurt. 250.000 de tablete pentru toți copiii”, a mai spus candidatul PNL la Primăria Alexandria.

Citeste si   Ionel Dancă: Am votat pentru a scăpa de mizeria primarilor și baronilor care au ținut în sărăcie multe localități și regiuni

Veronica Mitran a vorbit și despre situația dezastruoasă a infrastructurii din județul Teleorman și din Alexandria.”Există străzi mărginașe care nu au canalizare întrucât administrația actuală a PSD a avut alte priorități”, a mai spus Veronica Mitran. În replică, Adrian Gâdea, candidat PSD la Consiliul Județean Teleorman, neagă informațiile.”Toate strazile au apa si canalizare, nu mai sunt nici strazi de pamant. Sunt cateva gospodarii care nu sunt bransate la sistemul de alimentare cu apa și canalizare, pentru aceste gospodarii Consiliul local Alexandria a emis o hatarare si se va acorda sprijin financiar, a declarat Adrian Gâdea,candidat la Consiliul Județean Teleorman.

Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Ce votează românii duminică, 27 septembrie. Când se află rezultatele votului


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ