Share

Ploile vor predomina în următoarele două săptămâni la nivelul întregii țări și doar cu mici excepții vor exista intervale în care valorile de temperatură vor ajunge spre 15-16 grade Celsius, pe timpul zilei, reiese din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 13 – 26 martie 2017, publicată luni. 

În Moldova, în prima săptămână de prognoză, vremea se va încălzi treptat, astfel încât maximele diurne vor crește de la valori medii de 7 grade la începutul intervalului spre 14 grade în ziua de 19 martie.

După această dată, vor fi ușoare variații în ceea ce privește regimul termic diurn, valorile de temperatură situându-se, în medie, în jurul valorii de 13 grade.

Minimele nocturne se vor situa în jurul normelor climatologice pe tot parcursul celor două săptămâni și doar în nopțile de 16 spre 17, respectiv 17 spre 18 martie, valorile termice, cuprinse între—2 și 0 grade, vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.

Aproape în fiecare zi se vor semnala precipitații, dar pe arii relativ restrânse și, în general, slabe cantitativ.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ