Share

Primăria Municipiului Suceava a demarat proiectul de modernizare a Complexului Comercial Bazar. Proiectul va fi executat prin asocierea firmelor SC Bucovina S.A. fiind liderul de proiect, cu Loial Impex și Ada-Prop.com.

Valoarea contractului este de 19.056.176 lei fără TVA

De-a lungul timpului atât comercianții cât și cumpărătorii s-au plâns de frigul din perioada iernii în complexul Bazar Suceava, iar din acest motiv de cele mai multe ori vânzările în sezonul rece erau scăzute.

Citeste si   (P) VIDEO l Viorel SEREDENCIUC, PNL Suceava: ”În aceste 12 LUNI de GUVERNARE PNL s-au dezvoltat foarte multe proiecte pentru județul Suceava”

Videoclipul poate fi vizionat AICI:

https://www.facebook.com/BunaDimineataSuceava/posts/195843088733606

Edilul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că proiectul de modernizare a Complexului Comercial „Bazar” ar putea fi finalizat în 2 ani.

 ”Așadar avem toate șansele ca în următorii doi ani de zile să modernizăm Bazarul din Lunca Sucevei în așa fel încât comercianții de acolo să beneficieze de căldură. Așa cu am spus și în timpul campaniei electorale am întârziat lucrările asta e realitatea în primul rând datorită acestei pandemii care ne-a chinuit. În această primăvară începând cu lunile februarie, martie,  aprilie, mai, practic  nu s-a lucrat deloc. Am întârziat dar sperăm să recuperăm acest timp pierdut „, a declarat primarul Ion Lungu.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ