Share

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că a avut loc licitația pentru încălzirea Complexului Comercial din Suceava.

De-a lungul timpului atât comercianții cât și cumpărătorii s-au plâns de frigul din perioada iernii în complexul Bazar Suceava, iar din acest motiv de cele mai multe ori vânzările în sezonul rece erau scăzute. Totodată pentru comercianți este o veste bună și își doresc ca aceste lucrări să se demareze cât mai repede.

Citeste si   VIDEO I Ion LUNGU a anunțat că primăria pregătește un proiect pe fonduri europene pentru ACHIZIȚIA a 15.000 de TABLETE pentru UNITĂȚILE ȘCOLARE

Lucrările vor începe anul acesta, iar termenul de execuție va fi de 2 ani

De asemenea a fost depusă oferta de către Asocierea Con Bucovina SA, lider – SC „Loial Impex” SRL și SC ADA PROCONS SRL.

„A avut loc licitația pentru încălzirea bazarului „INSTALAȚII DE ÎNCĂLZIRE ÎN COMPLEX COMERCIAL BAZAR” din municipiul Suceava.

Valoarea contractului este de 19.056.176,83 lei fără TVA.

Termen de execuție 24 de luni.

Vom demara lucrările în acest an. Am întârziat cu încălzirea în Bazar din cauza Coronavirusului. Așa cum se știe, bazarul a fost închis timp de 2 luni și jumătate.

Doamne ajută!”, a declarat primarul Sucevei Ion Lungu pe contul personal de facebook .

 

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului! La nivelul județului SUCEAVA se înregistrează un număr de  6710 de persoane declarate VINDECATE


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ