Share

Un proiect important la nivelul comunei UNGHENI este modernizarea Școlii Primare Coada Stâncii. Primăria face eforturi  din anul 2017 pentru reabilitarea acestei instituții de învățământ și iată că s-au făcut pași uriași, lucrările în cadru școlii urmând să fie finalizate la sfârșitul lunii aprilie.

Se urmărește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale

Prin acest proiect se urmărește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale și a dotării școlii pentru asigurarea unui proces educațional la standarde înalte și a creșterii participării populației școlare la procesul educațional.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI

Lucrările pentru Reabilitarea, Modernizarea și Dotarea Școlii Primare din satul Coada Stâncii, comuna Ungheni, județul Iași au fost demarate în anul 2017 și în data de 23 iunie s-a obținut autorizația de construire pentru această investiție. Proiectul a fost finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu suma de 780.000 lei.

În momentul de față, lucrările sunt într-un stadiu avansat, iar primăria garantează că până la finalul lunii aprilie să fie făcută recepția lucrărilor.

Totodată, primăria Ungheni dorește să reînființeze cel puțin grupa de grădiniță, iar dacă este posibil și părinții sunt doritori, comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi.

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Iulian MARCU: „Este un corp de școală cu o suprafață de 283 mp, cu două săli de clasă, grupuri sanitare moderne, centrală termică

”Suntem într-un stadiu foarte avansat la Școala din Coada Stâncii, iar finalizarea lucrărilor estimăm că va fi în luna aprilie.

Școala Primară Coada Stâncii este finanțară prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1. Este un corp de școală cu o suprafață de 283 mp, cu două săli de clasă, grupuri sanitare moderne, centrală termică.

După recepția lucrărilor la această instituție de învățământ vom dori să discutăm cu părinții pentru a reînființa cel puțin grupa de grădiniță și se ia în calcul și comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi.

Având în vedere condițiile bune din această unitate, consider că părinții și copii se vor îndrepta spre școala noastră”,  a declarat primarul comunei Ungheni, Iulian MARCU.

 

Citeste si   TUIASI va avea un sistem HIBRID și în semestrul al II-lea, iar în CAMPUS vor fi cazați aproximativ 4.400 de STUDENȚI

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ