Share

Un proiect important la nivelul comunei UNGHENI este modernizarea Școlii Primare Coada Stâncii. Primăria face eforturi din anul 2017 pentru reabilitarea acestei instituții de învățământ și iată că s-au făcut pași uriași, lucrările în cadru școlii urmând să fie finalizate la sfârșitul acestui an.

Se urmărește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale

Prin acest proiect se urmărește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale și a dotării școlii pentru asigurarea unui proces educațional la standarde înalte și a creșterii a participării populației școlare la procesul educațional.

Citeste si   Utilaje DONATE în scop didactic STUDENȚILOR de la USAMV IAȘI

Lucrările pentru Reabilitarea, Modernizarea și Dotarea Școlii Primare din satul Coada Stâncii, comuna Ungheni, județul Iași au fost demarate în anul 2017 și în data de 23 iunie s-a obținut autorizația de construire pentru această investiție. Proiectul a fost finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu suma de 780.000 lei.

În momentul de față, lucrările sunt într-un stadiu avansat, iar primăria garantează că până la finalul acestui an să fie făcută recepția lucrărilor.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”

Totodată, primăria Ungheni dorește să reînființeze cel puțin grupa de grădiniță, iar dacă este posibil și părinții sunt doritori, comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi.

Iulian MARCU: ”Se vor realiza grupuri sanitare, sistem de supraveghere video, împrejmuire, parc de joacă”

„Suntem într-un stadiu foarte avansat la Școala din Coada Stâncii, iar finalizarea lucrărilor estimăm că va fi în luna decembrie. După cum am mai spus în numerele anterioare de ziar, școala presupune o dotare și modernizare. Se vor realiza grupuri sanitare, sistem de supraveghere video, împrejmuire, parc de joacă.

După recepția lucrărilor la această instituție de învățământ vom dori să discutăm cu părinții pentru a reînființa cel puțin grupa de grădiniță și se ia în calcul și comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi”,  a declarat primarul comunei Ungheni, Iulian MARCU.

 

Citeste si   Rata de infectare cu SARS-COV2 în județul IAȘI! 7 localități se află în SCENARIUL ROȘU

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ