Share

Transport public gratuit pentru elevii din municipiul Iași

Primăria Municipiului Iași, prin Compania de Transport Public Iași (CTP), anunță că elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat din municipiul Iași pot călători gratuit cu mijloacele de transport ale CTP începând de astăzi, 4 iunie 2020.

Pentru eliberarea abonamentelor gratuite prin intermediul tonetelor CTP beneficiarii trebuie să prezinte următoarele documente:

  • carnetul de elev, vizat prin ștampilă pe anul în curs, în cazul elevilor domiciliați în municipiul Iași;
  • adeverință emisă de către unitatea de învățământ care atestă calitatea acestuia de elev înmatriculat la instituția respectivă, traseul de la unitatea de învățământ la localitatea de domiciliu și dreptul de a beneficia de transport gratuit, în cazul elevilor domiciliați în afara municipiului Iași.
Citeste si   18 medii de 10 la examenul de BACALAUREAT în MUNICIPIUL IAȘI! Georgiana COROAMĂ: ”În continuare urmează să STUDIEZ în Franța, ECONOMIE, la Universitatea din Strasbourg”

Titlurile de călătorie gratuite pentru elevi pot fi procurate și prin intermediul aplicației 24pay, începând de vineri, 5 iunie 2020, respectând procedura înregistrării prealabile a unităților școlare pe platforma dedicată instituțiilor de învățământ: http://www.sctpiasi.ro/tarife/24payelevi.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ