Share

Începând cu weekend-ul acesta, în fiecare sâmbătă și duminică ENDURANCH propune evenimentul CINEMADUR, adică un cinema în aer liber. Proiecțiile nu sunt de tip drive-in, prin urmare cine vine cu vehicul motorizat sau cu atelaj tras de animale, îl va lăsa în parcare. Cine vine cu bicicleta, trotineta, poate intra până în apropierea ecranului.

Citeste si   1 Decembrie, Ziua NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI! Semnificațiile și ISTORIA acestei DATE

Biletele nu sunt puse la vânzare înainte de eveniment, ci se plătesc la fața locului, pentru că evenimentele se pot anula din cauza vremii, cu câteva ore înainte

Organizatorii vor distribui pături și pleduri în limina stocului disponibil, însă oamenii sunt invitați să își aducă ce vor pentru a se așeza pe iarbă (orice înafara de scaune).

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Organizatorii transmit și faptul că îmbrăcămintea și încălțămintea alese pentru o ieșire la CINEMADUR ar trebui să fie aproape ca pentru o drumeție la munte. Specificul lor este de nișă, plecând de la o pasiune personală și tocmai de aceea filmele de autor își găsesc locul perfect în acest spațiu neconvențional.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ