Share

Proiectele de modernizare continuă în comunele ieșene

Primăria Brăești a demarat recent o licitație publică prin care se urmărește construcția unui nou drum care va face legătura între 2 localități și care va asigura un nou traseu pentru mijloacele de transport persoane.

Valoarea acestui  contract ajunge la suma de  6303809.59 RON

”Avantajul acestui proiect este faptul că leagă două sate din două comune diferite, Brăești și Lungani. Pe acest drum se va înființa un nou traseu de transport persoane. Mai multe amănunte voi putea oferi imediat după ce vom începe lucrările, în interval de aproximativ o lună de zile. 

Licitația este pe final, avvizăm contractual de achiziție la Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și dăm ordin de începere. În 2- 3 săptămâni ar trebui să înceapă”, a declarat primarul comunei Brăești, Vasile BUTNARU.

Primarul declară că legat de acest proiect a primt un feedback pozitiv din partea localinicilor din comună.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea I)

Termenul de finalizare este sfârșitul acestui an

Firma care a câștigat această licitație este DANLIN XXL, cu sediul în localitatea Horia, Neamț, care are ca obiect de activitate  ”execuție infrastructure rutiere”.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ