Share

Rețea de canalizare pentru satele Proselnici, Cornești și Dancaș

Primăria comunei Miroslava a demarat recent o licitație publică prin care se urmărește înființarea unei  rețele colectare a apelor uzate menajere în localitățile Proselnici, Cornești și Dancaș.

Această achițizie se dovedește a fi mai mult decât necesară, dat fiind faptul că vorbim despre una dintre cea mai mare și mai modernă localitate din împrejurimile municipiului Iași, care continuă să se dezvolte într-un ritm alert.

Lucrările în acest sens deja au început și credem că până în toamna anului acestuia să se finalizeze.

La această lucrare avem și noi, ca administrație locală, o contribuție care este o obligație a legii 114, însă capitalul major a venit din partea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL)”, a declarat primarul comunei Miroslava, Dan NIȚĂ.

Valoarea estimată a lucrării este de 7.801.734,44 Lei fără TVA, iar firma câștigătoare este CASREP SRL, care are ca obiectiv de activitate execuția de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Totodată, primarul a precizat că în continuare autoritățile din Miroslava au în plan alte șașe proiecte importante ce vizează realizarea unei creșe pentru copii și reabilitarea școlilor și a grădinițelor din comună.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ