Share

Institutul Naţional de Administraţie (INA), instituție publică în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, organizează, în perioada 16 – 20 noiembrie 2020, programul de perfecționare profesională online „Managementul administrației publice locale”, cu acces gratuit pentru noii aleși locali.

Programul se adresează președinților și vicepreședinților consiliilor județene, primarilor și viceprimarilor de municipii, primarilor și viceprimarilor de orașe și consilierilor locali la nivel de județ, municipiu și oraș.

Citeste si   PIEȚELE sunt în PREFERINȚELE ieșenilor când vine vorba despre CUMPĂRĂTURI

Prin această inițiativă, Institutul Național de Administrație contribuie la perfecționarea aleșilor locali într-o manieră modernă, cu cheltuieli reduse, adaptată situației generate de pandemia COVID-19.

Sesiunile de formare se vor desfășura pe parcursul a 15 ore (9 ore sincron și 6 ore asincron), vor fi susținute de persoane cu experiență și expertiză în domeniul administrației publice locale și vor aborda probleme actuale, precum: impactul digitalizării asupra administrației publice locale, managementul situațiilor de criză, managementul fondurilor europene.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD Iași: „Guvernarea social-democrată înseamnă o Românie DEZVOLTATĂ pentru toți românii!”

Atestarea participării la program se face prin certificate digitale de absolvire, emise automat din platforma training.ina.gov.ro și transmise pe e-mail-ul fiecărui absolvent.

Înscrierea participanților la program se face în perioada 9 – 13 noiembrie 2020, în limita a 300 de locuri, accesând link-ul https://training.ina.gov.ro/moodle/inregistrare_program.

Pentru mai multe detalii privind acest program, vă invităm să accesați link-ul http://ina.gov.ro/mapl/.

Citeste si   SPECIALIȘTII olandezi se vor implica în redactarea STRATEGIEI de MOBILITATE URBANĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ